Et hyggelig besøk venter

Bestill time for profesjonell behandling +47 968 40 104

Timebestilling

4 + 4 =

Velkommen til Tannlege Maria

Din opplevelse og tannhelse er vår prioritet!

Vi er stolte av å tilby profesjonell og omsorgsfull tannbehandling i Oslo Vest. Vårt erfarne team av tannleger og tannpleiere er her for å gi deg den beste omsorgen og veilede deg på veien mot et strålende smil. Uansett om du trenger akutt behandling for tannverk eller ønsker en rutinesjekk, er vi her for deg. Ta det første steget mot et sunnere smil – kontakt oss i dag!

Vårt team av dedikerte tannleger og tannpleiere er klare til å hjelpe deg med alle dine tannhelsebehov. Vi forstår at det kan være utfordrende å besøke tannlegen, og vi legger stor vekt på å skape en trygg og behagelig atmosfære for våre pasienter. Uansett om du har tannverk, trenger en tannrensing eller vurderer kosmetisk tannbehandling, vil vårt team gi deg den personlige oppmerksomheten og omsorgen du fortjener.

Tannlege Maria tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert generell tannbehandling, kosmetisk tannbehandling, rotfylling, tannimplantater og mye mer. Vi bruker den nyeste teknologien og moderne metoder for å sikre at våre pasienter får den beste behandlingen tilpasset deres individuelle behov.

Vårt mål er å hjelpe deg med å oppnå gode resultater og forebyggende behandling. Vi vet at et sunt smil kan gi økt selvtillit og bedre livskvalitet. Derfor er vi lidenskapelige opptatt av å levere førsteklasses tannbehandling med mikroskop, moderne utstyr og oppdaterte  metoder.

Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon. Vårt vennlige personale vil gjerne svare på alle dine spørsmål og hjelpe deg med å planlegge ditt første besøk.

Varme hilsner

Tannlege Maria!

FINN KLINIKKEN

Reiser du med kollektiv, Trykk HER

Timebestilling

10 + 15 =

Tlf: 968 40 104

Kera Dental

Lilleakerveien 23b, 0283 Oslo

Vi har parkering for våre pasienter (dersom ledig når du har time)